До побачення Docudays UA 2019 і до зустрічі у 2020 році!

23 Грудня, 2019 Новини

Низкою яскравих заходів та приємних несподіванок завершився XVI мандрівний Docudays UA 2019 на Чернігівщині.
65 покази замість запланованих 30-ти, 14 публічних показів по всій області замість запланованих 8-ми. Глядачами фестивалю та його активними учасниками стали 2505 осіб. 
Покази пройшли у бібліотеках, школах, в університетах, молодіжних центрах та клубах, громадах, місцях позбавлення волі, в молодіжних кафе та розвиткових центрах.
На цінності та проблеми прав людини, виклики, що пов’язані з діяльністю активістів та правозахисників, питання прав дитини, питання булінгу та кібербулунгу, журналістської етики, проблем вразливих груп вдалося звернути увагу студентів та школярів, педагогів, психологів, соціальних працівників, медиків, представників поліції, влади, громадських активістів та молоді. 
На наших заходах глядачі мали змогу спілкуватися та обговорювати актуальні теми з експертами, журналістами, громадськими діячами та активістами міста та області. Покази пройшли в Чернігові, Ніжині, Прилуках, Комарівській ОТГ, Корюківській ОТГ, Лосинівській ОТГ. Покази супроводжували фестивалі, мандрівна виставка з прав людини «Кожен має право знати свої права», тренінги з прав людини та медіа-грамотності. 
Найбільша цінність цьогорічного фестивалю – велика кількість бажаючих долучитися партнерів фестивалю. 
Щира подяка за підтримку та участь у фестивалі Управління освіти Чернігівської міської радиЧернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені В.Г. КороленкаБібліотека Імені М.Коцюбинського ЧернігівОсвітній дім прав людини в Чернігові / Human Rights House in Chernihiv, Центр розвитку емоційного здоров’я “Лідер”, Громадська організація “ЛІГА громад”Блин-ChikiАкадемія Державної Пенітенціарної Служби, Коледж економіки та технологій ЧНТУ, Чернігівський базовий медичний коледжКЗ Ніжинський міський молодіжний центрНіжинський державний університет імені Миколи ГоголяНіжинська районна державна адміністраціяПатрульна поліція Чернігівської областіЧернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, Чернігівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Особисто модераторам фестивалю: Andrew VolynetsАлла Лепеха, Алла Жосткая, Дмитрий Науменко, Nataliia Shcherbyna, Андрей КинашРуслана БуроваSerhiy BurovОлександра ПанчковськаVladyslav MyshkoИрина Дейнеко (Irina Deyneko), Антоніна Крутько, Володимир ОнищукAngelika Tymchenko, Ігор Костиневич, Іван Тітенко, Маргарита Березан, Galina Konstantinovna.

Отож, вже з нетерпінням чекаємо на Мандрівний Docudays UA 2020 ! Успіхів і нового розвитку в Новому 2020 році!

Опубліковано
В категорії: Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.