РЕКОМЕНДАЦІЇ органам влади та місцевого самоврядування стосовно захисту та забезпечення прав дитини в умовах пандемії COVID-19

3 Грудня, 2020 Новини

Розроблено в рамках проекту «Права дитини в Чернігівській області умовах надзвичайних ситуацій» за підтримки ПРООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Метою рекомендацій є підтримка органів місцевого самоврядування, служб, що працюють в інтересах дітей та державних службовців щодо питань реагування на виклики пов’язані з COVID 19, задля мінімізації його негативного впливу на дітей.

Рекомендації розроблені на основі моніторингу прав дитини в умовах надзвичайної ситуації в Чернігівській області в період з квітня по жовтень 2020 року в рамках проєкту «Права дитини в Чернігівській області в умовах надзвичайних ситуацій». Проєкт було реалізовано за підтримки ПРООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії. Мета проєкту – проаналізувати ситуацію щодо дотримання прав дитини в умовах пандемії та допомогти органам влади та службам, що працюють в інтересах дітей діяти на захист прав дитини, шляхом підвищення рівня знань та надання рекомендацій щодо дотримання та захисту прав дитини в умовах надзвичайних ситуацій.

Завантажити за посиланням:

Захист прав дитини

Опубліковано
В категорії: Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.