В місті Чернігові представлено програму розвитку молодіжних інновації для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD

6 Червня, 2019 Новини

6 червня 2019 року в м. Чернігові молоді громадські активісти та активістки дізналися про запуск програми розвитку молодіжних інновацій, технологічних та креативних рішень для сприяння доброчесності та інклюзивності в регіонах України U-Inn 2.0 RELOAD.

Представники Мережі хабів в Чернігівській області, громадська організація «МАРТ» детально розповіли про унікальну можливість для молоді як з користю провести літо, дізнатися більше про складання та реалізацію проектів, про поняття доброчесності та інноваційної інклюзивності. Як за допомогою інноваційних ідей вирішуватиме місцеві та суспільно важливі проблеми.

Програма складатиметься з конкурсу інноваційних проектів, серії навчальних, просвітницьких заходів в більш як 15 містах України, розвитку інноваційної спроможності Хабів громадянського суспільства, вебінарів, інкубатора, фестивалю інновацій.

Зареєструйтесь та завантажте проект за посиланням на сайті: uinn.org.ua в розділі «Подати інновацію» до 1 серпня 2019 року.

Для того, щоб подати проект для участі в програмі:

– потрібно бути громадянином/кою України віком від 18 до 35 років (станом на 16.05.2019);

– створити і назвати команду, команда має налічувати не менше 2 учасників/ць;

– у кожній команді має бути третина представників/ць іншої статі.

Цього року інноваційні проекти змагатимуться за приз в 200 тисяч гривень в таких номінаціях:

  • “Інновації для прав людини“
  • “Інновація для доброчесності”;
  • “Інновація для інклюзивності”;
  • “Інновація для Донбасу”.

Програма підтримки молодіжних інновацій реалізується вже вдруге. В 2017 році відбувся перший пілотний конкурс молодіжних інновацій для демократії та прав людини. В ньому взяли участь більше 600 молодих людей, 90 команд подали свої ідеї на конкурс і шість команд отримали фінансування та менторську підтримку для реалізації інноваційних проектів.

Звертаємо увагу на те, що реєстрація на конкурс вже відкрита. Також в рамках ініціативи заплановані поїздки по регіонам, зустрічі з місцевою молоддю, літній табір молодіжних інновацій, вебінари та U-Incubator для кращих ініціатив.

Оганізація «МАРТ» надаватиме консультативну, менторську підтримку для потенційний команд та ініціативних груп з Чернігвщини.

Більш детальну інформацію про умови участі, тематику інновацій, номінації конкурсу та основні етапи можете дізнатися на сайті ініціативи.

Партнерами конкурсу U-Inn 2.0: RELOAD є Мiнiстерство молоді та спорту України, Державне агентство з питань електронного урядування України, Мережа хабів України, Центр Розвитку Інновацій – Center for Innovations Development, Громадська рада доброчесності, Freedom House Ukraine, 1991 Open Data Incubator. Представники/ці партнерів і будуть суддями конкурсу.

U-inn 2.0: RELOAD – ініціатива Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”, який реалізовується завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Данії.



Опубліковано
В категорії: Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.