Команда ГО «MART» 8 серпня працювала в Корюківці з місцевими жителями

20 Серпня, 2022 Новини, Новини(старі)

Юридичні та психологічні консультації отримали жителі Корюківки 18 серпня від спеціалістів нашої організації.

Дмитро Науменко та Владислав Мишко надавали безоплатні юридичні консультації мешканцям. Говорили про працевлаштування під час воєнного стану, встановлення опіки над дітьми, призначення виплат ДЛЯ ВПО на проживання, як правильно зняти людину з обліку ВПО.

Одночасно з консультаціями юристів психологиня Ірина Лісовецька проводила заняття з дітьми. Вони розмовляли про те, що допомагає дітям морально триматися та вистояти під тиском стресових ситуацій. На занятті виконали вправи, що спрямовані на відновлення власних ресурсів та стабілізацію психоемоційного стану.

Після спілкування з дітьми, Ірина поспілкувалася з дорослими. Розповіла про особливості реакції дорослих і дітей на струсові ситуації, як допомогти дитині пережити кризову ситуацію.

Особливу увагу, під час спілкування з батьками, приділили алгоритмам бесід з дітьми в різних екстремальних (надзвичайних) ситуаціях під час війни.

Цей матеріал створено ГО «МАRТ» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.