Оголошуємо результати конкурсу на участь у проекті «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» для ОТГ Чернігівської області.

27 Травня, 2019 Новини

Завершився конкурс на участь у проекті «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» для ОТГ Чернігівської області. За результатами оцінки конкурсної комісії його переможцями стали Комарівська ОТГ (Борзнянського району) та Лосинівська ОТГ (Ніжинського району). Вітаємо учасників проекту!

Наступним етапом стануть моніторингові візити фахівців проекту до громад на початку червня та знайомство зі сформованими місцевими командами. На початку липня активісти пройдуть навчання під час дводенного тренінгу з підходу, що заснований на правах людини (ППЛ).

Також відібрані громади отримають міні-гранти для впровадження ініціатив, що пов’язані з правами людини. Крім цього та низки навчальних заходів, у рамках проекту експерти допоможуть відібраним ОТГ розробити план впровадження в діяльності місцевої влади підходу, що базується на правах людини, для розвитку даних громад.

Загалом цей пілотний проект реалізовуватимуть члени Мережі хабів громадянського суспільства у 4 областях України: Кіровоградській, Львівській, Рівненській та Чернігівській.

На Чернігівщині ініціатива впроваджується ГО «МАРТ» за підтримки проекту Програми розвитку ООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Опубліковано
В категорії: Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.