Тренінг у Лосинівській ОТГ

30 Липня, 2019 Новини

Плідним та цікавим був тренінг в Лосинівській громаді, який провели експерти ГО «MART». Хоч і складно було розбиратися в глибинних причинах проблем стосовно прав людини, вразливих груп населення, проте спільно з командою проекту крок за кроком дійшли до бажаного результату. 
Надзвичайно приємно, що до нас доєдналась команда з нашого минулого проекту «Громада, де чути голос молоді». Маючи гарний досвід та приклади успішних практик, поєднавшись енергією обох команд, вдалося досягти бажаного результату. Напрацьовано проект на основі підходу, що заснований на правах людини в інтересах вразливих груп населення. Цікавим є той факт, що команда працює настільки плідно та вмотивовано, що в громаді вже є резонанс, до діяльності доєднуються мешканці, готові допомогти навіть спонсори. Але для більш широкого залучення проекти мають принести результати. 
Команда ГО «MART» поверталась додому натхненною та ще більш вмотивованою до діяльності по просуванню підходу, що заснований на правах людини в громади, оскільки на практиці переконана – кращого, конструктивнішого та ефективнішого підходу не існує. Успіхів командам, успіхів всім нам!

Ініціатива впроваджується ГО “MART” у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Мережа хабів України
Embassy of Denmark in Ukraine
UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

Опубліковано
В категорії: Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.