Допоможемо всім – випробувано на собі!

17 Жовтня, 2019 Новини

Нагадуємо, що у нас є справа нашого Адвокат Владислав Мишко, щодо незаконно стягнених з нього Головним управлінням Пенсійного фонду України в Чернігівській області коштів, під час купівлі-продажу квартири. З першою частиною статті Ви зможете ознайомитись за посиланням?
https://www.facebook.com/…/a.67515262585…/2244419772260038/….
Як і обіцяли, з гордістю публікуємо завершення цієї справи.
Ми маємо рішення Чернігівського окружного адміністративного суду про визнання дій Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області протиправними:
Витяг з рішення: «Адміністративний позов адвоката Мишка В.В. до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області про визнання дій протиправними та стягнення коштів – задовольнити у повному обсязі»
Судом було визнано протиправною відмову Чернігівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у поверненні Мишку В.В. стягненого збору на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування з операції купівлі-продажу нерухомого майна.
Суд, зобов’язав Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області сформувати та подати до Управління Державної казначейської служби України у м. Чернігові Чернігівської області подання про повернення Мишку В.В. збору на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування з операції купівлі-продажу нерухомого майна.
Також, стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області на користь Мишка В.В. судові витрати за подачу адміністративного позову.
З вище викладеного, можемо зробити висновок про те, що правозахисники ГО “МАРТ”, окрім правової допомоги громадянам, знаходять час для захисту своїх прав та інтересів! Отож, звертайтесь – випробувано на собі!
#КупівляПродажНерухомості #СплатаПодатку #ПенсійнийФондУкраїни #ПенсійнийФонд1#ГромадськаОрганізаціяMАРТ

Опубліковано
В категорії: Новини

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.